BLOG

Když chodím často běhat (ono ani nic jiného pořádně nejde), tak potkávám lidi v rouškách, stále, dobrovolně na čerstvém vzduchu ze zacpanou pusou snižují svůj přísun kyslíku a nedomýšlejí, co to může mít za následky. Strach v očích, aby nechytli covid a už dávno chytli takový strach, že jsou paralizováni a jediné, co je zajímá je hlavně přežít. Sám...

Občas se mi stává, že mi někdo předhodí konkurenci. Oni jsou lepší. Oni umí lépe marketing. Mají pralinky, je to krásné barevné. Belgie, Švýcarsko, to jsou čokolády. Proč to tak neděláte taky?

Toto je super označení mého kamaráda, který tak nazývá vlastně psychopaty. Tento článek píšu jen proto, abychom si to zvědomili. Prozatím.

#jakechcescesko. Iniciativa, která je součástí mě samotného, protože odráží hodnoty, které mám. Tím je i součástí i Síly hotentota a všech aktivit. Věřím, že nic není oddělené a že je to jenom úrovní našeho vnímání, jak moc se oddělujeme od celku my sami.

Kamarád mi poslal obrázek, vidíte ho výše. Původně jsem na své čtyřicáté narozeniny nic postovat nechtěl a navíc ne toto, ale přišlo mi to tak:-)